En spa behandling ud over det sædvanlige…

… jeg har før boet på Alter Meierhof i Glücksburg, Flensburg. Jeg har dog aldrig prøvet at få en spa behandling dér.

Man bliver budt på lidt at drikke, imens man venter på at komme ind til sin valgte behandling. Selve spa området er så hyggeligt, og man føler sig hjemme her. Der er rolige omgivelser, og atmosfæren er skøn, velduftende og hyggelig.

Kosmetologen tager sig god tid med mig, byder mig først ned at sidde, og hører så til min hud og eventuelle problemstillinger. Det var virkelig god service, og hun var meget forklarende hele vejen. Der var aldrig nogen antydning af stress og jag – hvilket jeg godt kan lide. Hér var jeg i centrum, og det er ret unikt, når så stort et sted formår at give dét indtryk.

Selve behandlingen var en drøm. Intet mindre! Jeg fik alt fra dybderens, maske, retning af bryn og massage af nakke og skuldre. Kort beskrevet: Jeg var i himlen. Jeg nød de 70 minutter så meget, at jeg var som gelé, da jeg kom ud derfra.

Alter Meierhof bruger bl.a. det italienske mærke Comfort Zone som jeg elsker. Kosmetologen forklarede hvilke produkter, hun havde brugt, da min behandling var færdig – og man kan købe dem på stedet, hvis man lyster.

Skal du nogensinde have en overnatning på Alter Meierhof, så bør du virkelig unde dig selv en behandling hér. Jeg vil til at gøre det mere, når jeg er af sted, for det imponerede mig trods alt så meget, at jeg bloggede om det!

Selve stedet ligger idyllisk og der er så skønt – men det kan du læse mere om i dette blogindlæg. Dette indlæg var en hyldest til den skønne kvinde, som gav mig 70 minutter i spa himlen med service ud over alle grænser.

En varm anbefaling fra mig!

Bobler var selvfølgelig med fra Champagnekassen

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *