Jeg var, i slutningen af juni, inviteret med til lanceringen af Stena Line’s nye OUTLET ONE ombord på Stena Danica, hvor man kan spare op til -80% på mærkevarer. Jeg synes, at det er fantastisk med sådan et tiltag, ombord på en færge, hvor man ellers kun er vant til at kunne købe spiritus og lækkerier til ganen. Så imens Stena Danica vuggede os til Göteborg, i raketfart, shoppede vi i outletten ombord [perfekt tidsfordriv].

Jeg fandt mange gode mærker, bl.a. Michael Kors, Pavement, Levis, Minimum og InWear. Jeg købte fx et par espadriller, fra Pavement, til -50% i ruskind, som jeg allerede elsker.

Der er både tøj, sko, accessories og beauty produkter i den nye OUTLET ONE, og den kan varmt anbefales; der er vitterligt noget for alle aldre, kvinder, og typer.

Ombord fik vi også en skøn buffet, som man nemt kan booke hjemmefra, og det var hyggeligt at spise frokost dér, efter shopping i outlet, inden vi gik på land i Göteborg. Her havde vi ca. 6 timer at gøre godt med, inden vi skulle tilbage med færgen til Danmark igen. Jeg var så heldig, at jeg havde fellow-bloggerinde Liselotte med, som var stedkendt i Göteborg, så jeg var i sikre hænder, da vi tog sporvognen ind til centrum fra færgen [det tager kun 5 minutter].

Den første kop kaffe, og juice, fik vi på Da Matteo – en lækker café med en hyggelig gårdhave. Meget ligetil, uspoleret og fint med en himmelsk atmosfære. Kaffen var virkelig god! Jeg er så taknemmelig for, at Liselotte viste mig denne, så jeg giver lige tippet videre til Jer, der også gerne vil til Göteborg! Dejligt, dejligt sted, hvor jeg gerne sad længere tid, hvis vi havde haft mere af den.

Nær kaffebaren lå også den yndigste interiørbutik, Artilleriet, som havde de lækreste sager! Den er eksklusiv, og du kan få alt fra møbler til potter, planter, virkelig smukke notesbøger, puder og diverse. Om ikke andet er de svenske interiørbutikker fantastisk inspirerende, velindrettede og specielle – hvis du mangler lidt gode idéer til dit eget hjem.

Praktisk info:

Køb billetter til Stena Line HER.

En god idé er at booke mad ombord hjemmefra – der var altså rift om pladserne, kunne vi tydeligt mærke, så det er blot et tip herfra!

Det er nemt at smutte en dag til Göteborg, og du kan endda blive godt underholdt på vejen med den nye outlet ombord. Prisen ligger på 99,- t/r uden mad – det er virkelig billigt. Bilen kan du parkere lige ved færgen og gå ombord; det bliver ikke nemmere.

Jeg nød virkelig denne dag, og jeg takker Stena Line mange gange for invitationen; det var en dejlig oplevelse!

XOXO

Indlægget er lavet i samarbejde med Stena Line

4 tanker om “Mama Brown & Stena Line Outlet One”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *