Grundlovsdag var en særlig dag i år: Stilkompagniet [red. Skørping] åbnede nemlig butikken op efter en gennemgående renovation af deres skønne butik.

Med hjælp fra Rumklang [red. Sæby] har de opgraderet udtrykket, så det favner den dejlige betjening og atmosfære, som butikkens huser i ånd og oplevelse. Stilen er en helt andet end før, hvor der var meget lyst, hvidt og lyserødt. Nu? Helhjertet, mørk boudoir-stil med velour, og lækre detaljer. Hygge, ro og lyst til at opleve, udforske og lade sig inspirere.

Stilkompagniet forkælede kunderne, dagen igennem, med Aperol Spritz, flødeboller og snacks – imens der var gode tilbud på hele butikken. [Og jeg har hørt en lille fugl synge om, at de snart har gode tilbud igen, så hold øje med Deres Instagram]. 

Jeg kom bl.a. hjem med denne lyserøde skjorte fra Julie Fagerholt Heartmade. Jeg havde ønsket mig den længe, og Stilkompagniet har en bredt udvalg derfra.

Jeg havde den på ud at spise, på skønne NAPA LOUNGE, og den er fin at style med det hele. Jeg havde hér jeans og hæle på, til en skrabet knold, men jeg påtænker også at style den til nederdel, krøller og vildere hæle. Den er alsidig – og kan bruges til både hverdag og fest.

Mit næste køb bliver de nye sneakers fra BIANCO, som Stilkompagniet fører – de er budgetvenlige og sidder fabelagtigt på foden!

Tak til pigerne i Stilkompagniet for en dejlig formiddag med Aperol, snacks og hygge. Et stort tillykke med de flotte, renoverede lokaler hér fra mig!

XOXO

 

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *