TASKE Núnoo / MODEL Alimakka – direkte link HÉR

Det, jeg er mest kendt for som blogger er, at jeg er meget personlig, ærlig og går i dybden med mine indlæg; det gør jeg især i dag. For det har provokeret mig længe, hvordan vi behandler hinanden i det offentlige rum.

Klokken er 22.41, og jeg er lige kommet hjem efter en vidunderlig middag, ude, iført mine nye, meget pink bukser fra Zara – til Aalborgs store forskrækkelse. Ja, man skulle nærmest tro, at jeg havde begået 1 af de 7 dødssynder, blev min veninde og jeg enige om, for flere pegede, grinede og vendte sig om og gloede efter mine bukser på gaden. Havde de været sort, så havde ingen bemærket dem. Men pink? Guds nåde trøste dig, Aalborgenser! #daretobedifferent

Jeg har masser af selvironi, og jeg sagde tilmed til min veninde, at hun skulle til middag med “hende fra Fragglerne” i aften; men det laver ikke om på, at jeg synes, at mine nye bukser er tæske-fede og super meget i orden. Og det laver heller ikke om på, at jeg TØR bære dét, der gør mig GLAD! Jeg bryder gerne normen, og jeg elsker, når andre gør det samme! Jeg kunne fx. aldrig finde på at grine af mine medmennesker på gaden. Ej heller pege. Og da på slet ingen måde gøre nar! Det er uforskammet. Det er decideret ulækkert, og taktløst, men det siger mest om afsenderen – gudskelov.

TASKE Núnoo / JAKKE Muubaa // TOP Gina Tricot // BUKS Zara // SKO Fourrure

Jeg er ligeglad med andres holdninger til mig; for jeg ved, hvem jeg er. Det er deres usikkerhed – ikke min. Og det skal vi huske. Når man har lyst til at blive ked af ondskab, så husk på, at afsenderen har det værst. For negativitet, vrede og latterliggørelse af andre handler om, at de lever i kaos med dem selv – og de er usikre – hvilket forklarer en del trist opførsel hér i verden. Negativitet avler kaos – lev i kærlighed til din omverden i stedet – det gør livet meget lettere!

Jeg går imod – jeg roser kvinder, når jeg ser noget fedt, anderledes og spændende. Det kræver mod at stå alene, hvile i sig selv og gå imod strømmen; det hylder jeg! Og det er også meningen med mit indlæg hér; engang var det vigtigt for mig at passe ind; jeg blev faktisk ked af det, når folk havde en negativ holdning til mig, helt uden at kende mig som person; nu nægter jeg at bruge min energi på negativitet og drama. Livet handler om hér og nu, det du føler for – og har du lyst til at tage de pink bukser på og ligne en 183 cm fraggel, med metallisk jakke, og fluffy pels-slippers som kirsebærret på toppen af din dag, så GØR DU DET. Livet er for kort til at leve efter naboens hække-standard. Din egen vej er meget sjovere – for den er din!

Og til de 6 mænd, der smed sig mod ruden på den lokale bar, for at håne og pege: I har sikkert små tissemænd!

DANSE DAGEN LANG, BEKYMRE SIG EN ANDEN GANG, SYNG SÅ GODT I KAN, HER I FRAGGEL-LAND, HER I FRAGGEL-LAND!

XOXO

Indlægget er lavet i samarbejde med Núnoo

5 tanker om “Mama Brown & That Magic Pink”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *