I kender min begejstring for koreansk hudpleje, som supplement til min egen hudpleje! Læs fx med hér og hérJeg handler altid hos SuriSuri.dk, da hun har et 100% koreansk univers: Jeg faldt over hende på Instagram, og siden har jeg været hendes tro støtte [og let’s face it: FAN!].

Nu er SuriSuri kommet med et nyt koncept, hvor du kan få koreansk hudpleje sendt til din dør hver måned. Du tilmelder dig nemt, via hjemmesiden, og bestiller du inden den 10. i måneden, når du at få den aktuelle månedsbox med. Boxen leveres ca. den 18.-20. i hver måned i DAO pakkeshop nær dit hjem. Det er simpelthen så nemt og enkelt.

SuriSuri.dk skriver om The K-Beauty Box:

Koreansk selvforkælelse på abonnement!

Kunne du også tænke dig at få en lækker månedlig K-Beauty Box, fyldt med nye spændende koreanske hudpleje produkter? Boksen kan anvendes af alle hudtyper og indeholder som minimum:

– 1-2 full size produkter
– Forskellige deluxe prøver (10-30 ml.)
– Lækre sheet masker
– Almindelige prøver og en nyhed ❤

I hver K-Beauty Box medfølger en guide over produkterne. Hvad gør de, hvordan bruger du dem, og hvad kan de? Alt står i guiden, så du trygt kan kaste dig ud i nye koreanske produkter hver måned.

Hér ses The K-Beauty Box for november 2018. Der er 1-2 fullsize produkter hver gang, masser af prøver – både små og deluxe op til 30 ml, sheetmasker og en nyhed. Denne måneds box indeholder både en sheetmask til hænder og fødder – så lækre, og perfekt til en aften med Netflix og dynehygge.

The K-Beauty Box er en fed forkælelse til dig, der savner at supplere din hudplejerutine med virkelig lækre masker, rens, cremer mm., ligesom jeg. Jeg bruger fx denne ansigtsolie hver dag, som har reddet min huds tørhed, sammen med min normale hudpleje.

Mange koreanske produkter er udvundet på natur, er økologiske og rene. De har vitterligt forandret min hud – og er det perfekte supplement til min hudpleje.

Læs mere om den månedlige K-Beauty Box lige hérog når du er i gang, derinde, så kig lige Adventskalenderen også!

XOXO

2 tanker om “Mama Brown & The K-Beauty Box fra SuriSuri”

  1. Det ser da smadder spændende ud. Er det “kun” hudpleje produkter, eller er der også make up?

  2. Tak Erik – det her er udelukkende hudpleje 🙂 Der findes også makeup inden for koreansk hudpleje 🙂 SÅ spændende en verden!

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *