FullSizeRender 2

Bøger, hygge og tegninger fra niecen – the good stuff.

Jeg har svært ved at få tiden til at gå, imens jeg kommer mig efter operation [læs indlægget her]. Til trods for at jeg har de smukkeste ure til at påminde mig om, hvor langsomt sådan en heling går, så er det en anelse frustrerende.

Jeg har masser af arbejde, administrativt, samt nye idéer under udvikling, men dagen er stadig lang, når man er vant til at arbejde, og stå på sine fødder 10 timer om dagen, med fuld fart på!

FullSizeRender

Der hygges med bøger, besøg af familie og venner, og kontorarbejde, alt imens tiden snegler sig langsomt forbi mit vindue og forhåbentlig snart gør mig klar til at starte op i min butik igen.

Husk at du kan gramse på de mange Daniel Wellington ure, hos din lokale forhandler, ligesom jeg har gjort. Listen finder du her.

BOG: How to be Parisian wherever you are

FullSizeRender 3

Indlægget er lavet i samarbejde med Daniel Wellington.

ENGLISH: Time is flying, and I have the most beautiful watches to show me. I am still in recovery from surgery, and reads books, have friends over and waits. Patiently. Remember to grab your Daniel Wellington watches at your local shop! Click for the list here!

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *