IMG_9968

I sidste måned, var jeg på photoshoot i Aalborg, for luksus secondhand butikken Tøjstory. Denne måned gik turen så til Aarhus, hvor den anden afdeling ligger i Guldsmedgade. En lækker butik, tæt på det hele, og lige midt i Aarhus.

IMG_9960

IMG_9988

Butikken har mange high-end brands, og jeg fandt mange smukke styles, fra tidligere designer kollektioner, som var velholdte og til virkelig gode priser. Det elsker jeg. Med Tøjstory går du ikke glip af noget – du genfinder klenodier, eller får fingrene i ting, som du har drømt om at eje – det er aldrig for sent med butikker som denne.

IMG_0092

Jeg bærer sæt fra Designers Remix og Stine Goya, samt taske fra Chanel og Michael Kors. Der er masser af brands, under samme tag, og du kan fordybe dig længe.

Tøjstory er også at finde på instagram [@tojstory] hvor du løbende kan følge med i lækre nyheder, og endda komme først via deres bestillingstelefon – det er nemt, og jeg har været heldig flere gange, og nået et godt køb via Instagram – så det kan anbefales varmt!

Jeg er netop hjemvendt fra min mandags yoga, og jeg er i fuld gang med at finde inspiration til at indrette min førstesal i mit lillebitte hus. I min bolig indretning må der nemlig også gerne være secondhand – det er der altid hos mig, da det giver så uendeligt meget liv i hjemmet – og det skal der være!

Hav en dejlig uge!

XOXO

IMG_9999

2 tanker om “Mama Brown & Tøjstory Aarhus”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *