IMG_9464

IMG_9466

IMG_9468

IMG_9485

Dette indlæg er fra den sidste weekend, før min operation [jeg går stadig og kommer mig, på 3. uge, mere om det snart], med pigehygge på ét af mine yndlingssteder i Aalborg: Café Ulla Terkelsen. Der var varmt, der blev spist humus, grøntsagsstænger og drukket iskold hvidvin. Det var éen af de aftener, som man husker. Fordi man hyggede sig – sådan ægte.

Jeg havde en ledig stund i ugen op til, og søreme om ikke jeg havde sat mig ved hakkebrættet og sat denne kjole sammen. Det er længe siden, at jeg har syet noget som helst, og følelsen da jeg sad der var fantastisk. Nok er det efterhånden mange år siden, at mit brand BRUUN by BRUUN eksisterede – men det er aldrig glemt, og det ligger stadig i fingrene.

Tiden er ny, men jeg elsker stadig at være kreativ, gudskelov, har det ingen alder. Jeg har været igennem éen af – nej – dén hårdeste periode i mit liv, tilmed helt alene, men jeg kan mærke, at kræfterne nu er ved at være på legendarisk Mama-Brown-Fighter-Level, endelig.

Jeg glæder mig så meget til at være tilbage for fuld kraft, så jeg kan nyde flere af disse magiske stunder med mine venner og veninder, Ulla, masser af striber og iskolde dråber drue.

Vi skal huske hyggen, også selv om hverdagen står på løb, cykling, sund kost og grøntsagsstænger – hører I? 😉

FullSizeRender 5 FullSizeRender 6

Og til at afslutte denne dag, får I en kop fuld af sommer:

2 tanker om “Mama Brown, Ulla & Striberne”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *