Jeg er den allerstørste fan af gode koncepter. Især de sunde af slagsen. Jeg har jo min egen sunde madforretning, og er vild med sunde alternativer. Derfor blev jeg henrykt, da jeg fandt Verde Snackbox konceptet, som er 100% økologisk.

Du bestemmer selv, hvilken box du ønsker: Original, Veganer eller Glutenfri. Ens for alle boxe er, at du modtager en kasse fuld af sundere godter, hver måned, og der er rigeligt til dine hyggeaftener, måneden ud, se bare billedet, som ikke engang viser hele indholdet!

Det er genialt, når man elsker at hygge sig med god samvittighed. Det bedste er, at Verde Snackbox finder en masse nye, spændende brands fra hele verden, som laver økologiske snacks, du slipper for at lede, og klikke rundt på nettet efter det [det har jeg selv gjort meget, til stor irritation], og får en box af lækre godter ind ad døren hver måned. Easy, peasy!

What’s not to love?

Jeg valgte “Veganer” boxen, for at prøve noget nyt, og jeg blev positivt overrasket over især lakrids og chokolade, som var helt uden animalske produkter. Det er ikke sidste gang!

Jeg ønsker Jer en dejlig uge, fuld af god energi, og glæde op til begge ører!

XOXO

2 tanker om “Mama Brown & Veganske Snacks”

  1. Nej, og du slipper for at google rundt, sparer porto mm., for før skulle jeg altid søge nettet tyndt for sunde snacks – det gør Verde Snackbox for dig. Det er så nemt – og billigt! /L

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *