FullSizeRender

Alternative motionsformer, som ikke involverer vægte, fart på eller et helt motionscenter – som, til trods for dette, giver dig styrke, smidighed, høj puls, sved på panden og tonet krop? Ja, de findes. Èn af dem er yoga – og det er jeg begyndt på.

Jeg står på mine ben op til 16 timer om dagen i mine butikker – og min lænd, nakke og skuldre er spændte, ømme og der er dage, hvor jeg ikke kan bukke mig ned for at binde mine snørebånd. Jeg savnede min smidighed, som jeg altid har haft, og min coretræning, som yoga byder på i rigelige mængder. En coretræning der ikke findes bedre andetsteds.

Jeg fik anbefalet Trine Busk, som ikke kun er en skøn pige, men også en dygtig “yogi” – og hun har yogahold i Yoga Lounge, som er beliggende i Fjordgade 21, Aalborg. Nemt at komme til, centralt i Aalborg, og så ligger det 3 minutters gang fra min nyeste butik – helt perfekt!

Jeg har prøvet yoga i diverse motionscentre før, men det kan bare ikke sammenlignes med undervisningen hér. Jeg var så fascineret efter første undervisning, især fordi jeg kunne mærke, at min krop var afslappet, alligevel energisk, og helt uden smerter.

FullSizeRender 2

Yoga Lounge, Fjordgade 21, Aalborg.

Man køber sig en plads på yogaholdet enten mandag [og]/eller torsdag, og Yoga Lounge har al yoga grej, så det eneste, man skal koncentrere sig om, er at dukke op. Det blev ikke nemmere for mig – og jeg er så glad for at være startet op.

Det er en motionsform, der gør meget for kroppen – og så har man det hamrende sjovt samtidig.

FullSizeRender 3

Øjenpude, med lavendel, som jeg er blevet ret fan af, i afslutningen af hver undervisning.

Jeg kan på det varmeste anbefale yoga, uanset hvor i landet du er! Få noget undervisning, hvor instruktøren ikke har for mange på holdet, så han/hun kan hjælpe dig. Det har været guld værd for mig, og jeg glæder mig til mange flere yoga stunder!

Namaste til Jer!

XOXO

Indlægget er ikke sponsoreret.

4 tanker om “Mama Brown & Yoga”

  1. Enig med dig… yoga er fantastisk. Jeg går til lyengar yoga hver mandag aften og nøj, hvor er det hårdt og fedt… Jeg er stadig mest til styrketræning, men yogaen får netop smidigheden godt med… Dejligt

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *