| KJOLE & SKO Zara | ARMBÅND købt på rejse til Bali |

Det er en kølig morgen i august. Solen skinner, men sensommeren har indfundet sig. Også i Sydsverige, langs Skånes kyst – hos Ystad Saltsjöbad.

Jeg har besøgt dette magiske sted 3 gange nu, i 3 sæsoner. Februar, og vinter. Juni, og sommer. Og nu august – sensommer. Og magi er en underdrivelse. Jeg har efterhånden gæstet mangen en lokation. Men Ystad Saltsjöbad bliver hos dig. Helt ind i maven. Længe efter. Det sted kan noget helt, helt særligt…

Dagen starter i spaen, hvor “The Creek Experience” venter. En guidet tur, af værtinde, gennem utallige spabehandlinger i cirka 2 timer. Her er både fodbad, ansigtsmaske, sauna, gus, hamam og aromaterapi. Det var unikt at prøve – og det kan virkelig anbefales, hvis du ønsker at udforske forskellige typer af behandlinger.

Efter “The Creek Experience” gik turen op i baren, hvor der blev bestilt cocktails, dernæst blev der fundet en seng i “det lyse rum”, hvor afslappende musik, og ro, fylder dig med fryd.

Imens du sipper til din cocktail, vin, vand, eller hvad dit indre nydningsmenneske nu kalder på, fylder panoramaudsigten over Skånes kyst i dit sind. Du føler dig heldig i dét øjeblik. Mere heldig end hvad godt er – når du sipper til din cocktail imens. Afhængigheden vokser uafbrudt, for hvert sekund, på Ystad Saltsjöbad.

| KJOLE Asos |

Du bestemmer selv tempoet hos Ystad Saltsjöbad. Spaen har åbent fra tidlig morgenstund til midnat. Ulig andre steder, hvor de fleste lukker klokken 21 eller 22. Det samme gælder café og restaurant, som begge er på stedet – åbent sent – klar til at servicere dig efter bedste evne, og de gør det sublimt. Hér er du, og din tid, i centrum – og du bestemmer.

BLUSE Heartmade | NEDERDEL Tales of Rebels | HÆLE Gucci |

Nyd din aften i restauranten med 3 fantastiske retter. Ryk videre ind til naboen, baren, hvor en personlig bartender laver alt efter ønske. Og han er dygtig. Spil et spil, nyd sofaerne, tal dybt, slap af. Tiden er din. Alt under ét tag på éen og samme dag, hos Ystad Saltsjöbad.

KJOLE Vero Moda | SKO Zara |

Book dit eventyr….

Afslut dit ophold med en fantastisk morgenmad, og en tur i spaen, inden turen går videre. Der er morgenbuffet i restauranten, med alt hvad hjertet begærer – også vegetarisk. Her er taget hensyn til alle de mennesker, vi er, og alle passer ind. Stemningen er ikke til at tage fejl af – både hos personale, gæster og omgivelser. Der hviler en helt særlig ro over Ystad Saltsjöbad, og den indtager dig, og den gør dig træt, mæt og afslappet. Helt ind i knoglerne.  Jeg forlod, igen, stedet med følelsen af at have sovet 100 år, genopladet, øm og træt på den rigtige måde. Jeg behøver ikke flere eventyr, når bare Ystad Saltsjöbad findes….

Book dit eget eventyr lige hér. [Du fortryder det aldrig].

XOXO

Indlægget er lavet i samarbejde med Ystad Saltsjöbad.

2 tanker om “Mama Brown & Ystad SALTSJÖBAD #3”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *