Svensk og italiensk under samme tag!

Ystad Saltsjöbad er éen af mine all-time favoritter. Det ligger ved Skånes sydkyst, har over 300 bindingsværkshuse og kendt for sin middelalderlige bebyggelse. Der er helt eventyrligt!

Ystad Saltsjöbad ligger helt ned til vandet, og området er roligt og smukt så langt øjet rækker: En sand svensk perle.

Champagne fra Champagnekassen.

Alle værelsernes døre var beklædt med julesløjfer, som var de store pakker, og stedet gør meget ud af stemning og atmosfæren for deres gæster. Der er chokolader på værelset, og de hygger op om alle, der besøger dem.

Til aften var der bestilt bord hos Gildas: En eksklusiv, lille italiensk restaurant, som ligger under samme tag. Her er absolut vidunderligt, og her skal du altså spise, hvis du besøger Ystad Saltsjöbad. Det er min 4. gang hér, men min første gang hos Gildas – og hvor var det lækkert! Intim stemning, social dining dele mad på mest trendy vis – og helt fantastisk, lækre råvarer. Folk, der har fulgt min blog længe, kender min kærlighed til Italien, som jeg har rejst til mere end 20 gange i mit liv – og maden hos Gildas gør italiensk mad ære! “Italiensk Taverna” kalder de sig – og det opfylder de, se bare her:

Hér er magisk, proppet med velour og andre lækre, sansende elementer, og betjeningen er personlig, varm og nærværende.

Et must try when in Ystad!

Læs mere om mine tidligere ophold her, her og her.

Tak for denne gang kære Ystad – det er stadig ikke min sidste gang hos Jer!

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *