Indlægget er lavet i samarbejde med Zadaa

Har du hørt om Zadaa? Jeg er den allerstørste fan af secondhand shopping – især fordi det er godt for miljøet – men også fordi, at det giver unikke priser på ønskede designeritems, eller de unikke highstreet trends, som slap væk!

Hvordan fungerer APP’en? 

Du logger nemt på, via Facebook, og er hurtigt i gang. Du indtaster dine oplysninger, højde, størrelse osv., som gør det nemt at finde de rigtige items, i APP’en, til netop din størrelse. Dette er en genial feature, som har gjort Zadaa kendte på rekordtid; her er ingen spildtid.

Du opretter salgsannoncer meget let, først med oploads af billeder – du bestemmer selv om du vil tage dem direkte via kameraet, i APP’en, eller du vil bruge fra dit bibliotek på din telefon. Du swiper nemt gennem opsætningen af din salgsvare, og det tager mindre end 5 minutter at komme i gang!

Zadaa har eget system på forsendelser, da de samarbejder med DAO365, og du kan levere i hele landet for kun 30,- pr. vare! Når du har solgt din vare, modtager du en kode, som du skriver på pakken, hvorefter du afleverer den til en af de 650 servicepunkter, der findes i hele landet. Meget nemt!

Det allerbedste ved Zadaa er deres Zadaa Protection, som dækker 100% af dit betalte beløb, hvis varen ikke lever op til forventningerne, ikke bliver leveret mm. Jeg har handlet secondhand siden 2008, og jeg har så mange dårlige erfaringer med i baggagen. Enten blev varen aldrig modtaget, eller også var den i så dårlig stand, at den ikke kunne bruges. Hér er du sikret, at dette ikke sker – og det er éen af de bedste fordele ved at bruge Zadaa.

Jeg har sat fine sager til salg derinde, på min nye Zadaa profil, både budgetvenlige og lidt dyrere items, så der er lidt for alle – og du er mere end velkommen til at kigge forbi til en super nem handel!

XOXO

2 tanker om “Mama Brown & Secondhand APP Zadaa”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *