Duftene er modtaget i gave til test.

Fantastiske Zadig&Voltaire har lavet et nyt samarbejde med New York baserede tattovør Virginia Elwood, som har designet en unik flakon til deres ikoniske dufte. Hvorfor? Mærket fejrer 20 års jubilæum!

De fåes i en version til kvinder This is Her og en version til mænd This is Him – og de er begge meget unikke på hver deres måde. “Her”  er et sensuelt hjerte af vanilje og kastanje, blandet med et tvist af rock i form af sandeltræ. “HIM” er en maskulin blanding af vanilje og røgelse får et twist af rock i form af sandeltræ. Jeg er fx lige så betaget af versionen til mænd, som jeg er af den til os kvinder! Sandeltræ er éen af mine absolutte favoritter, når det gælder dufte. “This is Her” dufter frisk, men sensuel på samme tid, og den er meget betagende. Den perfekte duft at møde foråret, og sommeren, med.

Duftene handler om PARIS, de handler om KUNST og de handler især om ROCK. Mærket er indbegrebet af afslappet chic, hvor især forførelse og tiltrækning spiller en vigtig rolle. Feminin og maskulin – og med en rock attitude. Det handler om at være sig selv, rebelsk og sikker på sin stil.

“Zadig is a lifestyle, a unique look, a feeling of freedom.”

Cecilia Bönström – Artistic Director, Zadig & Voltaire

 

 

Duftene er landet i handlen hos Matas og stormagasiner landet over i de unikke capsule collection flasker, designet af Virginia Elwood, men kun i en begrænset periode. Priserne ligger fra 195-565 kroner.

XOXO

2 tanker om “Mama Brown + Zadig&Voltaire”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *