Marmelade er fantastisk til ost, dit tapasbord – you name it. Ananas er en fantastisk smagsgiver til en god ost og er perfekt til ristet rugbrød, salte kiks mm. Dette er vitterligt verdens nemmeste opskrift!

Til 500 ml Ananasmarmelade skal du bruge:

1 ananas i god størrelse [ca. 1 kg frugtkød]

400 gr sukker

1 hel vaniljestang

saften fra 1 citron

2 tsk rød melatin [Tørsleffs]

1 dl vand

How to:

Blend ananas godt med vandet. Sæt gryden i kog, og lad marmeladen koge i 10-15 minutter med vaniljestangen, så du blot har flækket på midten. Tilsæt citronsaft og sukker herefter og kog videre i 10-15 minutter. Bland melatin med 1 spsk sukker i en skål og kom det i gryden, hvorefter det skal have 2 minutter og tages af komfuret. Fjern vaniljestangen fra gryden.

Hæld nu din Ananasmarmelade på rene, kogte sylteglas og lad denne køle af, før du stiller den på køl.

Velbekomme!

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *