FullSizeRender

Det bedste jeg ved [som i HELE VERDEN] er “dyppels” [Aalborgensisk for “Dip”] – og helst den sundere slags – bevares, man er vel en aalborg-helse-hippie! Denne ærtehumus er helt sikkert en af de bedre variationer, når der kommer gæster, da den er fantastisk til grøntsagsstænger og som “spread” på et godt stykke knækbrød.

FullSizeRender 3

Jeg har brugt:

300 gr økologiske ærter

saften fra 1 øko citron

1 fed øko hvidløg

salt & peber

1 spsk øko Sambal Oelek

2 spsk fantastisk dyr olivenolie

Jeg blender alle ingredienser i min “humus”, forsigtigt, og slutter af på fuld drøn, til jeg får en lækker konsistens. Den må gerne være “chunky”.

Denne ærtehumus er lækker til fest, farver eller hverdagshyggen – og så er der kun ca. 127 kcal/pr 100 gram!

Happy dyppels’ fra mig!

XOXO

FullSizeRender 2

6 tanker om “Mama Brown’s Ærtehumus med Chili”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *