Der er intet mere herligt, end når det er sæson for asparges! De smukke, grønne herligheder har et lækkert crunch sammen med butterdejens sprødhed. Prikken over i’et er gedeosten i midten.

Uhm, siger jeg bare!

Til 6 stk skal du bruge:

1 bundt grønne asparges

1 rulle færdig butterdej

1 rulle gedeost på 200 gr

1 skvæt god olivenolie

1 æg til pensling

salt/peber

evt. frisk timian

How to:

Skær 6 kvadrater ud af din rulle med butterdej. Jeg bruger mærket “Smart Cooking” fra Netto, da jeg synes, at det er den bedste at arbejde med, når det gælder færdig butterdej. Rotér nu firkanten og læg 2 skiver gedeost på midten og 2 asparges oven på, så toppen vender opad. Giv fyldet et skvæt olivenolie. Fold nu venstre hjørne over midten/fyldet, pensl med æg, og fold så det højre hjørne over, hvorefter du pensler med æg igen.

Når alle kvadrater er foldet og penslet, kværner du godt med peber og flagesalt ud over herlighederne, og giver dem cirka 20 minutter ved 180 gr varmluft.

Husk! Alle ovne er forskellige! Butterdejen skal være gylden og fast.

Servér direkte fra ovnen, gerne med friske krydderurter – fx timian.

Velbekomme!

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *