
Disse lækkerheder er ren forkælelse. De er perfekte som appetizer eller som en snack til et godt glas bobler eller hvidvin: Fedmen fra butterdejen til de sprøde asparges og den cremede parmesan vil være et skønt match til en hyggelig stund. Og! Så er de super nemme at lave!
Du får her min opskrift på 6 stk Butterdejs Bites:
1 rulle [275 gr] færdig butterdej
parmesan
1 bundt grønne asparges
200 gr artiskokhjerter på glas
200 gr champignon
1 æg til pensling
olivenolie
salt/peber
How to:
Start med at skære 12 kvadrater af din butterdej. Læg de 6 af dem på en bageplade, som er beklædt med bagepapir, og pensl dem med æg. Læg de resterende 6 oven på og pensl igen med æg.
Rengør dine grønne asparges og snit dem groft. Rengør dine svampe og skær i skiver. Artiskokhjerter bestemmer du selv, om du vil snitte – det gjorde jeg ikke. Fordel nu fyldet i en cirkel midt på din butterdej: Først svampe, så artiskok, grønne asparges, revet parmesan og til sidst et skvæt god olivenolie.
Giv dem et godt drys salt og peber og bag så dine Butterdejs Bites til de er gyldne og faste ved 180 gr varmluft i cirka 20 minutter. Top gerne af med mere revet parmesan og servér lige fra ovnen.
Velbekomme!