FullSizeRender 2

Jeg drikker meget juice, og smoothies, til mine måltider – særligt fordi det er rene vitaminer og antioxidanter for kroppen, og maven, i en travl hverdag.

TIP: Du kan i dette indlæg læse, hvordan du forvandler dine juices til lækre smoothies!

FullSizeRender

Kirsebær er en af mine ældste favoritter; for mig er de ligesom slik! Men de er også suveræne i en juice, hvis du har lidt til overs i dit køleskab!

1 stor øko* rødbede

10 øko kirsebær

2 røde øko æbler

1/4 øko citron

& masser af isterninger

*hvorfor øko? Fordi du skal nyde rene råvarer, der ikke er sprøjtet, når det gælder juicing.

Denne juice er “høj” på frugt [og dermed også frugtsukker], men det er også ok en gang i mellem! Den er særdeles god at indtage til din morgenmad, så du kommer godt fra start. Den er også god efter en løbetur, i varmt vejr, imens du får pulsen ned efterfølgende.

Jeg kører blot alle grøntsager/frugter [rodfrugter skrælles og kirsebær fjernes for sten] igennem min slowjuicer. Enhver juicer kan bruges! Derefter hældes hele herligheden i et glas – over isterninger – og jeg nyder altid med et sugerør [det føles bare mere festligt!].

Jeg ønsker Jer en skøn uge fuld af god energi!

XOXO

5 tanker om “Mama Brown’s Cherry Beetroot Juice”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *