CITRONPASTA MED BASILIKUM.

Peter Bott’s Pinot Gris er frisk, rund – og hverken for tør eller for sød. Duften byder på citrus, lime, friske æbler og en let underliggende sødme af tropisk frugt. I munden har den et godt syrligt frugtbid og en god syre.

Spar -10% på alle vinkøb med koden “mama10” via dette link.

Prøv den til min opskrift på citronpasta med basilikum:

[2 personer].

300 gr spaghetti af god, italiensk kvalitet

2 økologiske citroner

2 topskud af økologisk basilikum

100 gr revet parmesan

50 gr smør

0,5 dl god olivenolie

4 spsk kogevand fra spaghettien

Friskkværnet peber

How to:

Kog spaghetti efter anvisning på pakken i godt saltet vand. Rør revet skal fra 1/2 citron, og 4 spsk citronsaft, sammen med olivenolie, smør, revet parmesanost og friskkværnet peber i en stor skål, hvor du kan samle det hele med den friskkogte spaghetti.

Kom nu spaghettien i skålen, og vend rundt til smør og parmesan smelter. Smag til med lidt salt, hvis den mangler. [Det bør den ikke med det tilsatte, saltede pastavand].

Servér straks i skåle og top af med mere revet parmesan, revet skal fra den sidste halve citron og friskkværnet peber. Top af med et topskud frisk basilikum og servér med en slice citron på siden, hvis du vil have endnu mere [citron]smæk på.

Velbekomme!

Indlægger er lavet i samarbejde med Den Sidste Flaske.

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *