Lasagne er en sikker vinder hos mig; især når den er med smeltet ost og rig på smag! Jeg har lavet denne på en økologisk lasagneplade, lavet på bønner, som de af og til har i min lokale Netto. [De kan, med lethed, også findes på webshops].  Dem har jeg altid på lager, når lysten melder sig til en lasagne! Og ærligt, så synes jeg faktisk at pasta og pastaplader, lavet på bønner, smager endnu bedre end de originale på hvede.

Du behøver ikke engang lave et helt fad fuld! Jeg har blot bygget min egen lasagne op i et ildfast fad, da jeg kun skulle bruge 1 portion til min egen frokost. Jeg synes, personligt, at det er bedst, hvis man lige lægger pladerne i blød i vand 5-10 min. Jeg slicer tomater, mozzarella, løg meget fint og tyndt, imellem hver plade, sammen med revet gulerod, friskhakket basilikum og salt/peber. På toppen drysser jeg tørrede, økologiske chiliflager, og så skal det bare hygge i ovnen med lidt olivenolie drysset over. 15-20 min på varmluft 175 grader. Jeg har hér brugt 3 plader. Tomaterne, og gulerødderne, sørger for at pladerne mættes af væske og bliver lækre svampede. i midten, og sprødt knasende i kanten.

Jeg har brugt: Revet gulerod, tomater, løg, frisk basilikum, mozzarella, salt/peber, tørrede chiliflager, olivenolie.

Sérver med frisk, sprød salat til; en lækker, nem og sund ret til hverdagen.

Jeg ønsker Jer en dejlig uge fuld af god energi!

XOXO

2 tanker om “Mama Brown’s Glutenfri Grøntsags Lasagne”

  1. Virkelig lækker opskrift Linda! Den glæder jeg mig til at prøve, da jeg ligesom dig bøvler med maven. Jeg synes nemt jeg kan komme til at køre rundt i den samme mad, så dejligt med inspiration. 😉

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *