Pandekager er min favorit, når jeg har god tid om morgenen. Det er en hyggelig stund, at lave dem, og de smager så syndigt helt uden at være det. Det er en stund, og måltid, enhver bør tage sig, og børnene kan sagtens være med!

Jeg har lavet en del opskrifter på forskellige typer pandekager [søg på “pandekager” i søgefeltet øverst på siden], men det er også vigtigt at variere, så du ikke kører træt i samme retter. Disse er med kakaopulver, og de er simpelthen så lækre!

Til 10-15 stk skal du bruge [alle ingredienser må selvfølgelig altid gerne være økologiske]:

4 bananer

4 store æg

1 dl kakao [gerne 100% Valrhona]

1 dl kokosmel

1 dl glutenfri havregryn

1 tsk vaniljepulver [tørret – fra Urtekram]

1 tsk peanutbutter

Det hele blendes, og så lader du blenderen stå, med dejen, og trække i 10 min. Så bliver dejen nemlig fantastisk luftig pga kakao pulveret. Herefter er det ellers i gang på en varm pande, der blot er tørret over med olie. Jeg steger aldrig i andet end en tørret pande. Det går stærkt, og mestrer du høj varme, så er du hurtigt færdig med disse; denne portion tog mig 30 min fra start til slut.

Jeg topper af med frisk frugt, og af og til Zero Topping fra BodyLab. Desværre er jeg ikke den vildeste fan af indholdet, der er noget kunstigt, men når det skal gå hurtigt, og jeg ikke har min egen hjemmelavede topping på køl, så går det an herhjemme. Ellers kan frisk frugt sagtens bære pandekagerne sammen med lidt akaciehonning. 

Jeg ønsker Jer en dejlig, kærlighedsfyldt uge, med glade maver og spilopper i kroppen!

XOXO

Indlægget er ikke sponseret.

4 tanker om “Mama Brown’s Glutenfri Kakao Pandekager”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *