GOCHUJANG PASTA.

Novra, hvor er det hér bare en vinder! Der er fart på spicyness, mums fra parmesanen og crunch fra både forårsløg og de ristede skalotteløg.

[2 personer ]

200 gr pasta fx fusilli [ukogt vægt]
1 stor spsk gochujang paste
2 skalotteløg, finthakket
2 cm fintrevet ingefær
2 fed hvidløg, knust
50 gr parmesan, revet
3 dl madlavningsføde 15% [eller alm. fløde]
2 spsk pastavand
2 spsk smagsneutral olie

Topping:

Forårsløg

Ristede skalotteløg [fåes hos din asiatiske købmand]

1 lime

How to:

Kog pasta efter anvisning på pakken.

Blanchér skalotteløg, hvidløg og ingefær i olien på en pande. Efter 2-3 minutter tilsætter du gochujang. Lad det riste godt af på panden og til sæt så madlavningsfløde, pastavand og lad det koge op.

Tag det af varmen, vend parmesan i og smag til med salt og peber. Vend den nykogte pasta i og servér straks med forårsløg, ristede skalotteløg og frisk lime.

Velbekomme!

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *