
GOCHUJANG PASTA.
Novra, hvor er det hér bare en vinder! Der er fart på spicyness, mums fra parmesanen og crunch fra både forårsløg og de ristede skalotteløg.
[2 personer ]
200 gr pasta fx fusilli [ukogt vægt]
1 stor spsk gochujang paste
2 skalotteløg, finthakket
2 cm fintrevet ingefær
2 fed hvidløg, knust
50 gr parmesan, revet
3 dl madlavningsføde 15% [eller alm. fløde]
2 spsk pastavand
2 spsk smagsneutral olie
Topping:
Forårsløg
Ristede skalotteløg [fåes hos din asiatiske købmand]
1 lime

How to:
Kog pasta efter anvisning på pakken.
Blanchér skalotteløg, hvidløg og ingefær i olien på en pande. Efter 2-3 minutter tilsætter du gochujang. Lad det riste godt af på panden og til sæt så madlavningsfløde, pastavand og lad det koge op.
Tag det af varmen, vend parmesan i og smag til med salt og peber. Vend den nykogte pasta i og servér straks med forårsløg, ristede skalotteløg og frisk lime.
Velbekomme!