FullSizeRender

Jeg elsker smoothies og morgenmad. Hvorfor ikke kombinere de to? De sociale medier går amok over smoothies “i en skål”, for tiden, og med god grund. De er geniale, hvis man ikke orker yoghurt, havregrød eller æg om morgenen.

Jeg starter ud med en opskriftsudgave alle kan være med på. Det kræver ikke det store fra dit køkkenlager – og der skal ikke 1000 ingredienser i, for at mætte dejligt, spise rent, og give dig en god start på dagen.

Du skal bruge:

1 frossen banan

1 håndfuld frisk spinat

1 dl kokosmælk

2 dadler uden sten

1 nips øko vanilje

3-4 isterninger

Jeg er så tidsbesparende, at jeg altid pakker poser, til fryseren, med denne opskrift, når jeg handler spinat og bananer ind. Så smider jeg blot indholdet i blenderen – med en kop kokosmælk og is om morgenen – når lysten melder sig til en smoothie bowl. så sikrer du også, at der ikke går madspild i den. Bæredygtig morgenmad for the win. 

Som topping har jeg valgt kiwi, nødder, kokos og tranebær – det lækre er, at for hver skefuld smoothie følger knasende lækker topping med. Man kan også sagtens bruge müsli, banan, blåbær mm. Kun fantasien sætter grænser – denne opskriftsbase har du kun 134 kcal pr “skål” [uden topping]. Den mætter, og holder maven glad – længe.

Et godt tip: Hvis du vil have din smoothie bowl mere “lind” – flydende – tilsætter du blot lidt vand i blenderen.

Jeg kommer med flere opskrifter på smoothie bowls, løbende, som kræver mere og mindre. Jeg elsker variationer – ligesom tiden om morgenen aldrig er den samme – så skal din morgenmad heller ikke være det.

Hver ting til sin tid – nyd Jeres morgenstund derude!

XOXO

FullSizeRender 2

 

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *