Elsker du stegte fisk? Så bør du prøve denne opskrift!

Jeg fandt en lækker Guldbras hos min fiskehandler, og jeg fik så stor lyst til at lave hel fisk – og du kan sagtens lave den i din ovn, når vejret ikke er til grill og udekøkken.

Du kan bruge din frie fantasi med både krydderier og krydderurter – kun fantasien sætter grænser.
Dette er en simpel, smagfuld opskrift, som jeg elsker.

Til 1 person skal du bruge:

1 hel fisk [fx Guldbras]

bredbladet persille

2 limefrugter

1 løg

gourmetsalt/flagesalt

friskkværnet peber

en god olivenolie

How to:

Jeg beder altid min fiskehandler om at afskælle fisken for mig. Han gør det med glæde. Skyl den grundigt under koldt vand både indvendigt og udvendigt. Rids skindet og gnid den godt i salt og peber. Fyld bugen med krydderurterne, læg og limefrugter – og læg fisken i et ildfast fad der er smurt – gerne oven på resten af dine krydderurter og limefrugter.

Fisken skal ca. have 15-20 min ved 180 grader varmluft.
Anret med en lækker, sprød salat, nye kartofler eller rodfrugter til.

Velbekomme!

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *