DÉT HER! Det er kræs! Det er kræs for store såvel som små! En simpel ret, der brager igennem på smag. Cremede majs med pancetta og parmesan og kylling med sprødt skind – det går ufatteligt godt sammen.

Du får opskriften på 1 hel kylling og cremede korn til 2 personer her:

1 hel kylling

300 gr majs

200 gr pancetta

1 dl revet parmesan

1 dl flødeost, neutral

2 skalotteløg

75 gr smør

salt/peber

olivenolie

Evt. friske ærteskud eller persille til topping.

How to:

Start med at klargøre din hele kylling. Jeg skyller altid min og sørger for at der ikke er dun. Dub den herefter tør med køkkenrulle. Smør den nu godt ind i olivenolie, flagesalt og peber. Giv den 15 min i en forvarmet ovn, uden varmluft, ved 220 grader og derefter 45 min ved 200 grader – også uden varmluft.

Når der er 30 min til din kylling skal ud af ovnen, blancherer du løg og pancetta i smørret i en gryde. Derefter tilsætter du flødeosten, som du rører helt ud, før du tilsætter den revne parmesan. Lad saucen tykne og koge op, før du vender majsene i. Smag til med salt og friskkværnet peber. Denne ret tåler rigeligt med friskkværnet peber! Lad nu retten stå og simre på medium varme, imens din kylling steger færdig.

Servér med friske ærteskud eller persille og gerne grøn, crispy salat til.

Velbekomme!

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *