IMG_1709

Disse dage [og de næste mange uger] går jeg og roder med at lave lidt om i mit hjem. Sofaen, som jeg ønsker mig, er der 8 ugers levering på, så jeg går og hygger mig med andre opgraderinger i den søde ventetid. Denne weekend har jeg lavet om på mit badeværelse, med få midler, og det har gjort en verden til forskel!

IMG_1696

Jeg har samlet lidt krystal og glas krukker, til mine smykker, som alle er loppefund, og lidt nips [bakke, skål og lanterne] fra Søstrene Grene gav min Tom Dixon stage, og Normann Copenhagen spejl, et helt nyt liv – der skal meget lidt til, men det ser nu helt anderledes ud på mit badeværelse!

Jeg elsker lys, stemning, at blande nyt med gammelt, og arvestykker fra mine forældre, som de har ejet, giver videre fra deres forældre osv.

Hele mit hjem afspejler disse 3 faktorer: Nyt, vintage og arvet. Faktisk er mit hjem ét stort, glad og livligt cirkus, men jeg elsker det – for det er mig!

XOXO

IMG_1693

 

2 tanker om “Mama Brown’s Home #1”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *