Dette indlæg er ikke sponsoreret eller indeholdende affiliate links.

Se lige min nye SQUISHIE! Købte den til at flashe på mit arbejdsbord. Elsker den!

Januar har været travl for mig, og jeg elsker det! Tiden flyver af sted, og jeg har fundet lidt af mine januar favoritter, når det kommer til min, altid proppede, udforskende, beauty skuffe. Jeg elsker selv, at blive inspireret omkring nye produkter, og jeg håber, at I også kan få lidt ny inspiration gennem dette indlæg.

Karmameju “Natural Body Brush”: Tørbørstning har altid været et sært fænomen i min hjerne, indtil jeg prøvede denne børste, som min svigerinde gav mig i gave. Aldrig har jeg prøvet noget så lækkert, som dette! Du “børster” i lange, lige strøg mod hjertet [dog ikke ansigt, hals og bryst, det er for sart], inden du går i bad – med den vildeste hud til følge. Mine baller, ben og mave har aldrig føltes så bløde, velplejede eller behagelige, som nu! Regelmæssig tørbørstning fjerner de døde hudceller uden at beskadige de ydre lag af overhuden, og skulle eftersigende reducere og modvirke appelsinhud, øge energiniveauet og at gøre huden mere spændstig!

Heimish “All Clean Balm”: En nærmest salvelignende ansigtsrens, som er fantastisk at påføre ansigtet, med den dejligste duft af citron og urter. Når du har masseret den godt ind i huden, som skal være tør, fugter du fingrene og masserer igen, hvor salven transformerer sig til en mælkelignende rens. Den fjerner seriøst al make up. Jeg behøver ikke engang bruge øjenmakeupfjerner. Koreansk, uden parfume og parabener.

RAZ Spa “Olie FN+3”: Ingredienserne siger næsten det hele! Umodent Æble: Kredsløbsstyrkende. Udrensning. Opstrammende. Sukker Birk: Væskedrænende. Smertelindrende. Udglattende. Fantastisk mod væskeophobning og lipødem.

Jeg masserer denne olie ind på ben, bagdel og mave efter mit bad, hver aften. Den er guld værd. Duften er ligeså. Det er den perfekte gå-i-seng-rutine for mig. Lidt aromaterapeutisk blandet med velvære og fugtet hud. Den arbejder hen over natten, hvor kroppen restituerer. Jeg er den allerstørste fan af olier, hvilket jeg nok har skrevet en gazillion gange, fordi min hud er så knastør og cremer aldrig har kunnet gøre tricket. Og jeg har da sjovt nok en ret spændstig hud til følge!

Tony Moly “Banana Hand Milk”: Jeg måtte simpelthen le, da jeg fandt denne “banan” håndcreme i Magasin. Ikke desto mindre er den fuldstændig fantastisk at hive op af enhver dametaske, dine hænder bliver som silke takket være et ekstrakt af sheasmør og mælkeprotein – og så er duften en perfekt sidegevinst! Novra, hvor den dufter af banan – på den lækre måde! Forhandles lige om snart hos min yndlings koreanske hudpleje-pusher SuriSuri.dk.

Tony Moly “So Cool Eye Stick”: Denne eye stick opfrisker og minimerer hævelser og arbejder målrettet mod rynker, poser samt mørke rande under øjnene. Og den virker! Jeg er helt vildt imponeret, til prisen på sølle 100,-, og den er så opkvikkende hver morgen – den er et must-try hvis du skal dyppe tæerne i den koreanske hudpleje verden!

Clarins “Natural Lip Perfector”: Min absolutte vinder til alle anledninger denne måned – når jeg arbejder, går ud osv. Den påfører den mildeste, smukke farve, og med den behøver du kun mascara – så fantastisk flot gør den dine læber!

LEBON “Le White Tandpasta”: Alle LEBON tandpastaer har en uendelig ”fri-for” liste. De indeholder 0% parabener, 0% triclosan, 0% fluor, 0% titandioxid, 0% mineralske olier, 0% kunstige smagsstoffer, 0% kunstige farvestoffer og 0% saccharin. De er veganske, ikke testet på dyr og vegetabilske. Det er en anbefalelsesværdig tandpasta, til dig, der går op i dét du putter i munden og på din hud!

Jeg elsker disse produkter, som har gjort min januar mere sjov, farverig og velplejet – jeg vender tilbage med mine favoritter i februar!

XOXO

4 tanker om “Mama Brown’s Januar Beauty Favoritter”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *