Hvem elsker ikke cheesecake – eller brownie for den sags skyld?! Denne kombination af dem begge er en kæmpe vinder hos mig, og jeg garanterer, at du bliver meget populær blandt dine gæster, hvis du serverer denne for dem!

Info: Ønsker du ikke en laktosefri version skifter du blot til almindeligt smør og friskost naturel i opskriften.

Til 12 stk skal du bruge:

Brownie:

200 gr Naturli “Smørbar” [vegansk]

4 æg

300 gr sukker

1 tsk vaniljesukker

50 gr kakaopulver

200 gr hvedemel

0,5 tsk salt

Cheesecake:

200 gr laktosefri “Friskost” fra Arla

1 æg

50 gr hvedemel

2 tsk vaniljesukker

Topping:

100 gr 70 % chokolade

150 gr frosne hindbær

How to:

Brownie:

Jeg bruger altid min bradepande i metal, fra Ikea, der måler 24×34 cm. Beklæd en form á la denne størrelse med bagepapir. Smelt dit smør i en gryde og rør det sammen med sukker, vaniljesukker og kakaopulver. Tilsæt 1 æg ad gangen – tilsæt først det næste, når det forrige er pisket ind i dejen. Vend nu hvedemel og salt i din brownie – og fordel den i bradepanden.

Cheesecake:

Pisk friskost, sukker, vaniljesukker, æg og mel sammen. Pisk denne godt til konsistensen er ensartet. Fordel dejen oven på din brownie i bradepanden, tag en ske og lav “snirkler” i dejen, så brownien kommer lidt frem. Jeg kører skeen fra kant til kant nogle gange, indtil jeg er tilfreds med looket.

Slut af med at fordele din hakkede, mørke chokolade og dine frosne hindbær på toppen. Bag din Cheesecake Brownie ved 180 gr varmluft i 25 minutter.

Husk! Alle ovne er forskellige, så hold øje. Den må ikke blive for mørk.

Lad din Cheesecake Brownie køle helt af, før du skærer den ud. Allerbedst bliver den, hvis du sætter den på køl natten over, tager den ud 1 time før servering og skærer ud dér.

Velbekomme!

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *