Fredag fyldte jeg 34 år; jeg har altid elsket fødselsdag, og i år var ingen undtagelse. Traditionen tro kørte min søster og jeg til Aarhus, hvor den stod på hygge hele dagen, alt det vin vi orkede, og ingen tanker på andet end hygge, hygge og mere hygge.

Jeg havde lavet morgenbord, til mig selv, og gik og nussede inden jeg skulle hente min søster. Helt alene, og jeg nød det. Jeg har været single i over 1 år nu, for at få fokus, og jeg har det godt. Faktisk rigtig godt. Folk har, på deres egen, virkelig søde “volvo-villa-vovse” måde en ret nysgerrig holdning til mit valg, om at være alene, men det har været super godt for mig. Jeg har også skullet hele op efter min operation i halsen, i juni sidste år, og jeg har ærligt talt haft nok at se til. En ny relation var umulig for mig, for jeg skulle lige have styr på relationen til mig selv først. Det er dejligt at mærke, hvordan man udvikler sig hele tiden; og i år har jeg bare rykket mig enormt. Jeg er virkelig i nuet, og bekymrer mig ikke længere om i morgen; det gjorde jeg meget før. Det er en ret naturlig tankegang for os mennesker. Jeg var nærmest altid på “vagt” af ren bekymring, fordi jeg altid ville være bedst forberedt og “on point”. Jeg havde svært ved at slippe ting. Det sled mig op. Vitterligt. At kunne slippe “perfektionisten” og “duksen” i mig har været dette års befrielse; og noget jeg har arbejdet meget på. Jeg føler mig så afslappet og rolig. Og jeg er så glad, at jeg tit bliver rørt over det. Pyt med normen; det handler om følelsen indeni. Og følelsen inden i er glad! Jeg har haft brug for det her år, haft brug for at være mig, og det har været fantastisk!

Morgenbord, lys i proteinbollen, chihuahua på sidelinjen og ren solo-morgenhygge!

Nok om det, at gøre status; jeg tror, at det meget naturligt at gøre, når man fylder år. Jeg synes, at det er fantastisk at se tilbage – kun for lige at se hvor langt man faktisk har rykket sig. Jer læsere ved, at jeg er en ærlig sjæl, og jeg elsker at dele ud af mig selv – for jeg håber, at det giver andre modet til at gøre selvsamme. Det er sundt at reflektere – og være ærlig, både over for andre, men også over for sig selv. Det glemmer mange.

Turen gik af sted til Aarhus i full-blown ferie-trafik. Motorvejen er altid en sand fornøjelse i juli måned; lettere forsinket ankom vi til hotellet, parkerede og smed bagagen af.

Jeg havde bestilt bord på Langhoff & Juul i Aarhus, til frokost, hvor vi nød et glas Chardonnay, store håndmadder og salat; det var udsøgt kræs – for ikke at nævne en fabelagtig start på min 34 års fødselsdag! Det er et “økologisk spiseri”, som de kalder sig, og stemningen er bare så dejlig, uspoleret og uprætentiøs ægte.

IMG_9422

Kjole fra Vero Moda, Taske fra Kooreloo, Nøglering er gave fra veninde.

Vi nød butikkerne, osede, tog en masse pauser, nød cortados, karameltærte og gode grin; det var en dejlig eftermiddag.

IMG_9486

TIP: Et besøg værd er A.C. Perchs, hvis du er i Aarhus. Du kan både drikke the i caféen, men også shoppe løs på hylderne. Jeg fik mig en hvid the med hjem, som jeg glæder mig til at nyde til en regnvejrsstund. Der er virkelig styr på the, i denne butik, og du bliver så glad af både duftene og atmosfære.

Kjole & øreringe fra Vero Moda, Taske fra Kooreloo, Slippers fra Fourrure.

Senere på aftenen ventede Restaurant Grappa på os. En italiensk restaurant ved Åen i Aarhus, og min favorit, når jeg skal hygge igennem med italiensk i Smilets By. Alt er lavet fra bunden, og det er en udsøgt oplevelse – uden snobberi.

Grappa’s risotto er min absolutte favorit! Her med kantareller og friske majs.

Min søster og jeg sluttede af med vores favorit Aperol Spritz, og nød en lækker, lun stund uden for restauranten på terrassen. Det havde været en dejlig dag. Jeg var så mæt, træt og glad!

Lørdag formiddag sluttede vi min fødselsdags getaway af på ARoS Kunstmuseum. Sikken oplevelse! Jeg havde glædet mig til at se flere udstillinger, dér, og de skuffede ikke – nogen af dem!

Jeg var så heldig, at min gode ven havde inviteret ud torsdag aften, til vin, før min fødselsdag, og min gode veninde havde inviteret mig ud på sushi, dagen efter min fødselsdag, så jeg har teknisk set fejret mine 34 år hele 3 dage i træk; frk fan af fødselsdag er officielt fødselsdagsmæt nu! Og det er dejligt!

Jeg fik ikke taget billeder af outfittet, i går aftes til sushi, men havde rødt på fra top til tå; jeg havde lige sådan en aften, kender I det? Kjolen er fra Deviér.

Jeg takker af, med stor taknemmelighed, efter en skøn fødselsdag. Det har været tiltrængt med et par spændende fridage, og jeg er ladet op påny. Det er skønherligt!

Jeg ønsker Jer den allerbedste uge, fuld af power og kærlighed!

XOXO

Indlægget er ikke sponseret.

 

2 tanker om “Mama Brown’s Magic 3.4 Birthday”

  1. DU er så sej! Jeg synes det er fedt, at du vælger som du gør, og passer på dig selv, og ikke mindst sørger for at tænke over, hvad du har brug for <3 Du er kæmpe inspiration på så mange fronter, og så ville jeg ØNSKE jeg havde den garderobe 😉 #hotmamacita

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *