
Hvis nogen ret kan være en “marry me” ret – så er det denne! Servér den for dig selv [because you’re worth it], eller én du ritti’ godt ka’ li’. Jeg siger dig, at der er tilfredshedsgaranti.
Du får her min opskrift på: “”Marry me” spaghetti med ansjossmør og kaviar” – til 2 personer.
200 gr spaghetti
100 gr usaltet smør
6 hele ansjoser
2 spsk kapers, hakket
1 skalotteløg, hakket
1-2 stængler frisk timian
et skvæt hvid peber
20 gr kaviar
How to:
Kog spaghetti efter anvisning på pakken, men hold lidt igen med salt i vandet. Dén klarer dine små kapers-venner.
I en lille gryde laver du en brunet smør med frisk timian, ansjos, hakkede kapers, hvid peber og skalotteløg. Smelt og brus smørret op. Skru ned på svag varme og lad det brune og tage aroma i 15 minutter.
Si dit brune smør, så al indhold sies fra, og du kun står med den aromatiske, brunede smør. Hæld kogevand fra spaghettien og vend smørret i.
Brug en pincet/tang til at sno pastaen i en dyb sovseske og anret i en pastaskål. Top af med en generøs mængde kaviar på toppen.
Velbekomme [og selv tak].
