FullSizeRender 2

Matcha er en dealbreaker. Ligesom tomater eller syltede agurker. Enten kan du lide smagen af den koncentrerede grønne the – i alt – eller også kan du det ikke!

Matcha har et højt indhold af antioxidanter, er et naturligt energiboost, styrker immunforsvaret, og har desuden en udrensende virkning

Og har man en ustyrlig trang til is, hvorfor så ikke lave den i en sundere version? Is kan sagtens smage lækkert, uden mælk, sukker og dårlig samvittighed.

Til 2 personer skal du bruge:

1 dåse kokosmælk [light]

2 spsk øko akacie honning

1 tsk tørret øko vanilje pulver fra Urtekram

1 avocado

2 tsk Matcha pulver

Blend alle ingredienser, pånær Matcha pulveret, og først når alt er blendet fint sammen tilsættes Matcha pulveret. Blend i 1 minut og hæld blandingen i en fryseegnet beholder og stil den i køleskabet i 4 timer, så den er helt kold. Frys derefter.

Når du skal spise isen, tager du den ud 15 min før, så den får en super konsistens og er nem at spoone med en isske. Anret med nødder, øko akacie honning som “sauce”, og evt. friske blåbær.

Dette er en is, der er speciel, men gør så meget godt for kroppen, og er perfekt som “netflix-snack” efter en hård dag eller træning – helt uden dårlig samvittighed!

I ønskes en dejlig uge med masser af energi og glæde!

XOXO

FullSizeRender

4 tanker om “Mama Brown’s Matcha Paleo Is”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *