fullsizerender-5

Acai pulver indgår i mit daglige køkken. Jeg har altid 2 bøtter stående, for jeg bruger det hele tiden som kosttilskud. Og hvilket kosttilskud!

Der er ikke bare smæk på antioxidanterne i Acai! Der er bl.a. kalium, jern, folisk syre, zink, kobber, der hjælper dit humør, og blodomløb. Der er vitamin A, B2, og C, der styrker knogler, tænder, hud og hår.

fullsizerender-3

Her ses Acai Pulver sammen med Kakao Nips

Jeg blander min Acai pulver i alt muligt – men det letteste – er at blande den i morgenmaden. Det giver bare en suveræn start. Jeg har her vendt den i min skyr, som jeg af og til får om morgenen, hvis ikke det er æg og smoothie [hvor du også nemt kan blande pulveret i]. Det kræver ikke alverden at benytte pulveret, og det fåes tilmed økologisk.

fullsizerender-4

Min morgenmad på billedet: Acai Pulver rørt i skyr med skovbær fra Cheasy. Toppet med økologiske kokostern [de er også gode som slik, når sliktrangen melder sig], kakaonibs, og min sukkerfri julemos, som du kan få opskriften på lige hér.

Ekstra tip: Erhverv dig økologiske kakaonibs til toppings, snacks, bagning etc. Ren, rå kakaobønne, der er ristet ved 50 grader og en eksplosion af kakao, og antioxidanter for din krop. 

fullsizerender-2

Andre Tips:

  •  Ryst i juices, smoothies eller proteinshakes for at få et boost
  •  Tilføj i kokosvand for et hurtigt, sundt shot
  •  Bland i dine favorit supper
  •  Drys på sushi eller på din müsli
  •  Mix i varmt [ikke kogende] vand

Jeg ønsker Jer en dejlig dag!

XOXO

Indlægget er ikke sponseret.

 

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *