Østers er fantastiske som forret, appetizer eller bare som en hyggelig snack til et godt glas. Jeg elsker at udfordre sammensætninger, når det gælder mine østers. Jeg har hér valgt Fine de Claire, som er min absolutte favorit, da den har en lækker nøddeagtig smag. Fine de Claire har en specifik grøn farve, der skyldes en alge – som i øvrigt er ganske ufarlig. Denne alge er også grunden til den eksklusive nøddeagtig smag.

OBS! Fine de Claire fåes kun fra slutningen af oktober og frem til påske for at respektere østersens reproduktive cyklus.

Læs mit indlæg her, hvis du vil vide mere om at åbne østers.

Du får hér min opskrift på Agurke Granité:

1 stk agurk

2 stængler bladselleri [kan sagtens udelades]

1 spsk rørsukker

1 spsk citronsaft

How to:

Riv agurk og bladselleri på et rivejern og pres saften ud med hænderne. Hæld gerne det hele gennem en si, da du skal have al kødet fra agurk og bladselleri fra. Opløs nu sukkeret i juicen ved at røre godt og tilsæt til sidst citronsaft.

Hæld det hele i en firkantet, tæt beholder og sæt i fryseren natten over.

Anretning:

Åbn dine østers. Top først af med din granite, og top af med karse. Du skraber blot granitéen løs med en gaffel. Placér med en teske – det er nemmest.

TIP! Mix 1 skalotteløg med 4 spsk rødvinseddike som en lækker vinagrette dertil.

Velbekomme!

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *