FullSizeRender-3, kopi 2

Jeg er stor fan af ægte mad! Der er ingen større fornøjelse, end at kigge på spisebordet, og vide nøjagtigt hvad alt er lavet af, og hvor det kommer fra!

Jeg er knap så meget fan af det “juice” man kan få på brikker, i diverse prisklasser, i supermarkedet. Jeg kan godt forstå at nogen, og børn i særdeleshed, synes fx. rigtig æblemost ser underligt ud – og tilmed smager mærkeligt. Den klare lysegule farve har næppe set mange æbler i sit liv, når den kommer ud af kartonen om morgenen. Heldigvis er mange firmaer kommet på banen med gode alternativer, som økologiske juices mm., og det kan kun blive bedre i takt med, at vores bevidsthed omkring vores fødevarer bliver bedre!

Jeg holder meget af juice! Det er fantastisk at supplere maden med. Du kan lave det til velsmagende smoothies på få sekunder [læs mit indlæg herom lige her]. Det er lutter gode mineraler, vitaminer, antioxidanter. Jeg kunne blive ved.

Her kommer en dejlig æblemost med et twist af ingefær, til din morgenstund:

1/2 liter øko æblemost:

6 øko æbler

3 cm øko ingefær

Jeg skyller altid grundigt, skræller kun ingefær, men fjerner stilke og “blomst” på æblerne. Du kan lige så godt spare din juicer for balladen. Bruger du en slowjuicer kan den holde sig 3 dage på køl. Bruger du en friktionsjuicer cirka 1-1,5 dag. [Da friktionsjuiceren ilter mere, nedsættes holdbarheden].

Nyd en ægte, frisk æblemost til din morgenmad, og nyd den rigtige natur, der skyller din krop igennem. Din mave og immunforsvar vil takke dig for at skære ned på de kunstige tilsætninger og forarbejdede mad!

God energi – ønskes I her fra mig!

XOXO

FullSizeRender-3 kopi

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *