
Den hér kage er så nem – og så smager den helt fabelagtigt af citron. Jeg gætter på, at du har alle ingredienserne, hér i påskedagene, og den tager ingen tid at lave!
[1 kage á 12 stykker]
3 æg
175 gr smør
225 gr sukker
225 gr hvedemel
2 tsk bagepulver
2 tsk vaniljepulver
saft og revet skal fra 1 usprøjtet citron
Topping:
flormelis
2 spsk citronsaft
2 spsk vand
1 tsk vaniljesukker
påskeæg efter eget valg

How to:
Smelt smørret og lad det køle helt af. Pisk en luftig snaps af æg, vaniljesukker og sukker i en skål. Vend derefter smør, citronsaft og revet citronskal i forsigtigt, så du ikke slår luften ud af dine piskede æg. Rør bagepulver og hvedemelet sammen og si det i dejen og vend det forsigtigt i.
Forvarm din ovn til 175 grader almindelig ovn og bag kagen i 45 minutter.
Bland glasur og top af med fx hakkede marcipanæg og dragé æg med geléfyld.
Velbekomme!
