Den hér kage er nem – og så smager den helt fabelagtigt af citron. Jeg gætter på, at du har alle ingredienserne, hér i påskedagene, og den tager ingen tid at lave!

[1 kage á 12 stykker]

3 æg

175 gr smør

225 gr sukker

225 gr hvedemel

2 tsk bagepulver

2 tsk vaniljepulver

saft og revet skal fra 1 usprøjtet citron

Topping:

flormelis

2 spsk citronsaft

2 spsk vand

1 tsk vaniljesukker

påskeæg efter eget valg

How to:

Smelt smørret og lad det køle helt af. Pisk en luftig snaps af æg, vaniljesukker og sukker i en skål. Vend derefter smør, citronsaft og revet citronskal i forsigtigt, så du ikke slår luften ud af dine piskede æg. Rør bagepulver og hvedemelet sammen og si det i dejen og vend det forsigtigt i.

Forvarm din ovn til 175 grader almindelig ovn og bag kagen i 45 minutter.

Bland glasur og top af med fx hakkede marcipanæg og dragé æg med geléfyld.

Velbekomme!

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *