IMG_9706

Her får I een af mine mange paleo opskrifter. Når det skal gå stærkt, herhjemme, og vi er meget sultne, så er “Kylling i Kokos” favoritten.

Du skal bruge, til 2 personer:

500 gram kylling

1 spidskål

4 store gulerødder

1 broccoli hoved

1 dåse kokosmælk (gerne “light” så du slipper for at piske)

Krydderier: Gurkemeje + chili + salt + peber

Frisk koriander

Snit grøntsager fint og find et ovnfast fad frem. Start med broccoli og gulerødder, nederst, spidskål over, og læg dine kyllingefileter på toppen [jeg anbefaler at give kyllingefileterne 2 min på hver side, på en pande, inden de kommer i ovnen]. Fordel dine krydderier over hele fadet og hæld så kokosmælken over til sidst.

Sæt så fadet i ovnen, på 200 grader uden varmluft, hvor du lige holder øje med spidskålen, i cirka 35 minutter.

Når du har anrettet på tallerkenen, topper du af med frisk koriander. Dette er en skøn ret uden laktose, uden stivelse, som mætter fantastisk. Vælg altid økologisk, hvor du kan, især Urtekram er min foretrukne til krydderier, men ting som grønt og kylling er også væsentligt. Vælg, som minimum, en kyllingefilet uden tilsat lage.

Det kan være ligegyldigt at spise sundt, hvis man vælger forarbejdet billigt kød, pumpet fuld af lage, tilsætninger mm. [Men den mening står for min egen regning!].

Jeg ønsker Jer en skøn aften i køkkenet med Jeres “Paleo Kylling i Kokos”.

XOXO

 

 

4 tanker om “Mama Brown’s Paleo Kylling i Kokos”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *