Jeg elsker svampe! I denne opskrift, har jeg erstattet fløde med madlavningsfløde, så den er lidt lettere, og mere fluffy, i saucen. Jeg lover, at den stadig er pakket med smag!

Du får her min opskrift på: “Pasta med smørstegte, brune champignon og baby grønkål”, til 2 personer.

200 gr pasta, tørvægt [jeg brugte typen Mafaldine]

100 gr baby grønkål, jeg brugte fra Nordic Harvest der kan købes i Salling [spinat kan også bruges]

300 gr brune champignon

1 AMA madlavningsfløde 4% [0,33 l]

1 bouillonterning med grøntsag

2 dl hvidvin

50 gr parmesan

4 skalotteløg

2 fed hvidløg

2 spsk olivenolie

20 gr smør

salt/peber

frisk persille

How to:

Start med at rense svampene og skær i skiver. Hak persille, skalotteløg og knus hvidløg. På en pande steger du svampene i smør, salt og peber. I en større gryde svitser du skalotteløg og hvidløg i olivenolie og tilsætter hvidvinen efter nogle minutter. Når du har reduceret hvidvinen til halvdelen, tilsætter du madlavningsfløde og bouillonterning. Kog op, rør godt, så bouillonterning opløses. Tilsæt revet parmesan, baby grønkål – og lad saucen simre i 5-7 minutter.

Imens koger du pastaen, efter anvisning på pakken, og til sidst vender pastaen med din sauce i gryden – og serverer straks.

Anret: Fordel pasta, og sauce, i en dyb tallerken. Top af med de smørstegte, brune champignoner og drys med mere parmesan, masser af persille og friskkværnet peber.

Velbekomme!

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *