
VINANMELDELSE OG OPSKRIFT: Boccantino Primitivo Vianora Salento IGP 2023 og opskrift på quack’n’cheese.
Navnet “Vianora” har en dybde og elegance, der perfekt indkapsler vinens unikke karakter. Det symboliserer en rejse gennem Salentos terroir og traditioner, hvor du bliver ført ind i hjertet af italiensk vinmagi.
Vinen er perfekt til grillet kød, fyldige pastaretter – eller som et luksuriøst glas på en stille aften.
Få -10% rabat, med koden “mama10”, hos Den Sidste Flaske hér.

FÅ OPSKRIFTEN PÅ MIN QUACK’N’CHEESE
{2 personer}
2 stk andelår
{Krydderi mix til andelår:
1 tsk spidskommen, 2 tsk salt, 2 tsk peber, 2 tsk honning, 2 spsk olie}
100 gr suppehorn {ukogt vægt}
150 gr rød cheddar
4 dl sødmælk
1 spsk amerikansk, gul sennep fra “French’s”
1 tsk revet muskatnød
1 spsk smør
1 spsk hvedemel
Forårsløg
Ristede skalotteløg/løg
salt/peber
How to:
Fordel krydderi mix på andelår og kom dem i ovnen i 50 min v/170 grader varmluft.
Kog pasta efter anvisning på pakken.
Lav opbagt sauce ved at smelte smør, og når det bruser op, tilsætter du mel ved piskning. Herefter tilsætter du mælk lidt efter lidt og koger saucen op. Tilsæt revet cheddar, sennep, muskatnød, salt/peber og smag til med hele molevitten. Når det er gjort, vender du den kogte pasta i og serverer straks.
Anret som på billedet med forårsløg og ristede skalotteløg på toppen.
Velbekomme!
Reklame: Opskrift er lavet i samarbejde med Den Sidste Flaske.
