IMG_7956

Jeg elsker at juice som et supplement til et måltid! Der har altid været en battle mellem juice og smoothie, men forskellen er simpel: Med eller uden fibre til maven! Jeg bruger juice, som et supplement til min kost, og smoothie, som en måltidserstaning, til min kost! Juice er ikke kun god til juice cleanse – den er også god i din hverdag, hvor du får en masse vitaminer, mineraler og antioxidanter med i din kost.

Nu gælder det en rød, lækker, dame!

1 rødbede (stor)

2 gulerødder (store)

1 æble (stort)

1 god skive ananas (2 cm i tykkelse)

1 stykke ingefær (2-3 cm)

½ agurk

Det hele juices og hældes over lidt isterninger i et glas. Jeg bruger økologisk grønt – hvor det kan lade sig gøre – men fx. ananas kan være svær at finde økologisk.

Du kan doble min opskrift, og gemme en flaske, på køl, nu du er i gang. Det gør jeg hver gang, jeg alligevel har gang i min juicer; jeg juicer typisk om aftenen, og laver altid ekstra, så jeg sparer tiden om morgenen!

Hav en lækker dag med god energi!

XOXO

FullSizeRender-3

7 tanker om “Mama Brown’s Red Juice #1”

  1. Jeg har fri kl 21 cirka, hvor jeg løber en tur, og juicer bagefter, så det er så tidsbesparende også at juice til min morgenstund! Uvurderligt og værdsat at stå op til endnu en juice om morgenen 😊 /Linda

  2. Man anbefaler 24 timer – grøntsagerne skal helst være “levende”, ellers er det omsonst at drikke. Jeg juicer aften, og gemmer et glas (på ren flaske med låg) til næste morgen, for at spare tiden 😊 /Linda

  3. Linda, hvornår udgiver du en bog med alle de lækre ting du har på din hjemmeside. Det ser alt sammen så lækkert og nemt ud 😃

  4. Det SKAL være nemt i en travl hverdag – alle skal kunne leve sundt uden at smadre budgettet 😉 Tak for din søde kommentar 😉 /Linda

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *