70’erne har ringet, og de trængte til et nyt take på rejecocktail! Nyd den svøbt i hjertesalat, som “små hapsere” til din næste hyggestund. 

Du får her opskriften på “Rejecocktail med chilidressing” til 2 personer:

300 gr tigerrejer

Hjertesalat

Grønne [eller hvide] asparges

Mango

Ærter – gerne friske fra bælg

Chilidressing

1,5 dl creme fraiche

0,5 dl god eller hjemmelavet mayonnaise

2 tsk sriracha

1 tsk sukker

1 tsk sød chilipulver

1 tsk hvidløgspulver

1 tsk stødt ingefær

100 gr feta

salt/peber

How to:

Rengør tigerrejer, hvis du har købt dem rå og ikke forkogte. Klargør grøntsager, og mango, og hak mango i fine tern. Asparges knækkes og slices i lange snitter. Bruger du hvide asparges, skal du huske at skrælle og koge i dem i 3 minutter. Det behøver du ikke med de grønne asparges. Har du købt forkogte tigerrejer, vender du dem blot i lidt olivenolie, salt og peber – så er de klar. 

Har du købt rå, gør du det samme, men du giver dem også 10 minutter i forvarmet ovn ved 180 grader varmluft i et ildfast fad.

Chilidressing:

Blend hele herligheden fint med en stavblender – eller i en minihakker. Smag til med, salt og peber.

Anret på en tallerken med hjertesalaten nederst. Fyld bladene med mango, ærter og tigerrejer og slut af med din chilidressing. Pynt din rejecocktail med asparges og servér straks. Nyd med godt, knasende brød og meget mere chilidressing on the side. 

Velbekomme!

Reklame · Opskrift udviklet til Champagnekassen.

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *