
Sommer på en tallerken! Dét her er den perfekte salat til en skøn aften med godt brød og evt. et godt stykke kød på grillen.
Du får her min opskrift på: “Sommersalat med mozzarella, marinede ferskner og radiser med estragon,” til 2 personer:
1 mozzarella á 120 gr
2 nektariner
10 radiser
2 spsk hvid sesam
Frisk estragon
Marinade:
1 spsk soya
1 spsk honning
1 spsk hvidvinseddike
2 spsk smagsneutral olie
Salt/peber
How to:
Nektariner skæres i rustikke stykker, radiser skæres i tynde skiver og det hele vendes i marinaden. Vend sesamfrøene i.
Mozzarella placeres midt på en tallerken og ferskner/radiser fordeles omkring. Drys med flagesalt og kværn peber ud over hele herligheden. Top af med frisk estragon.
Nyd med ristet brød/baguette.
Velbekomme!
