SPICY PASTASALAT MED MAJS OG KORIANDER.

Den er perfekt alene, som tilbehør til et godt stykke kød – og i madpakken dagen efter. Oven i mad-hatten er den pakket med smag og super nem at lave.

[2 personer]

300 gr god, italiensk pasta / fusilli [ukogt vægt]
1 dl god mayonnaise
1 dl god creme fraiche 18%
2 spsk hot sauce
1 dåse/285 gr majs
2 skalotteløg, finthakket
1 håndfuld frisk koriander, hakket
saften fra 1 lime
2 tsk paprika, sød
1 tsk Piment d’espelette [kan udelades]
salt/peber

How to:

Kog pasta efter anvisningen på pakken, og skyl den i koldt vand straks, når den er færdig. Du stopper tilberedningen – og så klistrer den ikke.

Hak løg, koriander [brug også gerne stilkene] og dræn majs for vand. Bland creme fraiche, mayonnaise, hot sauce, paprika, lime i en skål og vend det sammen med pastaen. Vend så den hakkede koriander i og smag til med både salt, peber og limesaft.

Anret: Nyd med skiver af frisk lime på siden og et solidt drys piment d’espelette på toppen.

Velbekomme!

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *