
SPICY TUNA DOG MED GRILLET ANANAS.
Buckle up tuna låvers! Den er hér rammer altså plet! Smørristet brioche, spicy tunsalat, grillet ananas, salte kapers og crunchy salat – it’s a tuna winner!
[2 personer]
2 brioche pølsebrød
4 ananasringe fra lage [lagen giver den perfekte karamellisering]
1/2 glas kapers
1 spsk smør
grøn, crisp salat
forårsløg, skåret i slices
Spicy tunsalat:
1 dåse god, bæredygtig tun i vand
1 spsk hot sauce
2 spsk mayo
2 spsk creme fraiche 18%
1 spsk frisk limesaft
salt/peber
How to:
Smid ananasringene på en grillpande ved høj varme, til de karamelliserer. Halvér dem.
Dræn tun for vand i en si. Brug en gaffel til at mose tunen i en skål. Vend hot sauce, limesaft, mayo og creme fraiche i og smag til med salt og peber.
Rist pølsebrød i smør på panden. Fordel crisp salat i bunden, så spicy tunsalat, ananas, kapers, hakket forårsløg.
Velbekomme!
