img_8866

Pandekager. Det er ligesom at komme “hjem” for mig. Det er yndlings, det er selvforkælelse, det er hjertevarmende. Og det behøver ikke være usundt.

Jeg lavede en ny opskrift på pandekager, for nyligt, og jeg synes, at I skulle have fornøjelsen af den her i december. Det kan være svært at holde formen, med de mange fristelser, der lurer over alt. Starten på en renere, glad og sundere livsstil er først og fremmest at indse, at du ikke behøver sukker, kage og slik for at være et lykkeligt menneske. Det skal ikke styre dig! Du bestemmer! Tag kontrollen! Slik er ikke = selvforkælelse. Det er at pleje dig selv med gode råvarer og rene fødevarer!

Opskriften kommer her på en ordentlig omgang. Jeg laver ikke mine større end en underkop, det er bare sjovere, og lidt mere “Rasmus Klump”-ish til den barnlige sjæl [den har jeg i stor stil].

Nedenstående må altid gerne være øko:

4 modne bananer

1 dl kokosmælk

2 tsk stødt kanel [Urtekram]

1 tsk tørret vaniljepulver [Urtekram]

2 dl glutenfri havregryn [Urtekram]

4 æg

img_8868

Jeg blender det hele godt, og så skal de bare på en god pande, som er tørret ind i olie. Jeg behøver kun tørre min over med en serviet og olie, og bruger ikke fedtstof.

Jeg har toppet mine pandekager af med et drys øko kanel, øko choko-peanutbutter [Urtekram] og lidt øko kokossirup. De er perfekte en julemorgen med familien, eller i dit eget allerbedste selskab! Super nærende, mættende – længe!

Nu til den sundere “slik” – og éen af mine favoritter at hygge mig med!

img_8867

Urtekram laver det lækreste økologiske lakridspulver. Jeg køber altid nogle virkelig flotte, fine, og friske dadler, den bedste kvalitet frem for billigst til prisen – altid! Drys lidt af lakridspulveret i en skål, vend dadlerne deri, og fortsæt med at tilsætte indtil du har den smag af lakrids, du ønsker. Jeg har dem stående i en skål, ved min computer, og det er lækkert at snacke, på den sundere måde, når trangen melder sig. De er også suveræne til at sætte på bordet til julehyggen – alle kan være med, og til Jer der normalt hader “dadler” – prøv dette – det er virkelig noget, der virker som en “synder” uden at være det.

Jeg har nydt en morgen med kaffe, ro og god musik. Jeg har fri i dag, og om lidt skal jeg ind til byen og kramme en veninde, shoppe lidt til mig selv, og slappe godt af hele weekenden. Jeg ønsker Jer den bedste af slagsen!

XOXO

Indlægget er ikke sponseret.

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *