Er der noget, som jeg elsker, så er det at sylte! Jeg kan få hele aftener til at gå med at sylte, og det er den bedste gave til en sød værtinde, veninde, kæreste, mor eller far!

Med denne opskrift, vil du altid lykkes med dine syltede rødløg – det er nemt, det er hyggeligt, og det smager fantastisk!

Basis til syltning af rødløg:

1:1 af vand og eddike. Dvs mål ud fra den størrelse glas, som du sylter. Til det store glas har jeg fx 1 liter i. Dvs 500 ml. vand til 500 ml. eddike.

Jeg bruger altid økologisk eddike, rødløg, krydderier mm. Det er bare bedst i min verden – især til syltning.

Til et glas med 1 liter, skal du bruge:

2 kg rødløg snittet fint

Lage:

1:1 vand og eddike

0,5 dl sorte peber

6 laurbærblade

1 dl solbærsaft

250 gr rørsukker

How to:

Kog lagen op til kog. Imens dette foregår, snitter du dine rødløg fint. Halver og snit dem fint. Skyl dit sylteglas med kogt vand, og evt. atamon. Påfyld dine snittede rødløg og hæld lagen over, når den har været i kog i 5-10 min. Lad det hele køle af, før du lukker dit sylteglas, skriver dato på og sætter det i køleskabet.

Tip: Er du til det mere krydrede, kan jeg anbefale at smide en stang kanelbark i din lage.

Nyd dine syltede rødløg til salater, smørrebrød, burgers, sildemadder og meget mere.

Velbekomme!

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *