Nudler er noget af det lækreste, og så er det nemt. Jeg holder meget af kokosmælk og rød karry sammen med de mumsede udon nudler, og sammen med rejerne er det et perfekt match. Denne opskrift omfavner masser af smag, og så kan den laves på ingen tid.

[Til 2 personer]

200 gr tigerrejer/vannameirejer

200 gr friske udon nudler

1 dåse/400 ml kokosmælk, light

2 tsk rød karrypasta

1 skalotteløg

1 fed hvidløg

1 rød peber

150 gr edamame bønner

2 spsk smagsneutral olie

2 tsk piment d’espelette eller paprika

friterede skalotteløg [kan udelades]

2 spsk smagsneutral

frisk koriander

forårsløg

salt/peber

How to:

Hak både skalotteløg og rød peber i tern og blancher det hele i en gryde med rød karrypasta, knust hvidløg og 2 spsk olie. Efter nogle minutter, tilsætter du kokosmælken og lader det koge op.  Skyl grøntsager, skær forårsløg i fine slices, rød peber i tern – og pluk korianderbladene af.
Tigerrejerne skal blot kysse en varm pande med olie, piment d’espelette [eller paprika], salt og peber i 1 minut på hvér side.

Anret:  Fordel udon nudler og edamame i 2 dybe skåle. Fordel den rygende varme sauce, i hvér skål, og læg tigerrejerne ovenpå. De friske udon nudler skal blot trække i 3 minutter, så kan retten spises til den perfekte temperatur. 

Tip! Friske udon nudler og friterede skalotteløg kan købes hos en asiatisk købmand.

Top af med frisk koriander, forårsløg, og friterede skalotteløg [kan udelades].

Velbekomme!

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *