FullSizeRender-3, kopi 2

Det er måske liiiiige i overkanten, at smide dette indlæg i “Tips & Tricks” kategorien. Men det er altså der, hvor det hører hjemme, hos mig! Det er skrevet med humor – og kærlighed!

Jeg holder meget af min træning. Den giver mig ikke bare energi – den hjælper også på mine små skavanker, som jeg er nødt til at træne, for ikke at have smerter i fx. nakke og ryg. Motivationen for mig er ikke at iføre mig en gammel t-shirt og en slidt joggingbuks. Beklager hvis jeg støder nogen – men det gider jeg ikke i min hverdag – så det gider jeg bestemt heller ikke, når jeg står i træningscentret! Jeg siger ikke, at du skal ligne et fastelavnsris! Jeg siger bare, at din indre kvinde, og kriger, har godt af lidt lækkert på kroppen, når du skal svede!

At købe nyt træningsgear er, for mig, en prioritering. Og jeg prioriterer det! Jeg synes, at det er stærkt motiverende, at træne i nyt gear! Træningstøj er frihed for mig, efter en lang dag – og kan jeg se godt ud, imens jeg føler mig fri i et par sneakers og har svedperler på panden – så kom hid!

FullSizeRender-3 kopi

Jeg købte, for nyligt, disse lækre træningsbukser fra Stella McCartney’s “StellaSport” linje, for Adidas, og de kan gøre enhver modeglad pige i godt humør! De er tilmed på udsalg lige hér!

Så spark din motivation i gang med at prioritere lidt lækkert træningsgear i dit budget. Det virker for mig – og jeg glæder mig til at lave rejehop i mine nye leopardbasser!

Husk at forkæle dig selv, når du er god til at komme af sted til træning og pleje din krop. Det er vigtigt for din motivation og din egenomsorg. Materielt, en smule – men mærkbart.

XOXO

(Indlægget er ikke sponsoreret).

FullSizeRender-3, kopi 3

2 tanker om “Mama Brown’s Tips & Tricks #2”

  1. Åhh de er så fede… jeg kiggede på dem lige inden jul… og har faktisk helt glemt dem.. (arrgh – nu er jeg nødt til lige at se om jeg kan få fat i dem på udsalg ha ha) Tak!

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *