Sommeren er hyggelig; også selv om vejret ikke altid er, som vi ønsker os. Vi kan ikke ændre det, bare være søde ved miljøet og få det bedste ud af den! Så uanset om det regner, solen skinner, eller vinden blæser, er min vandmelons pizza et sikkert hit på sommerbordet til grillet kød, kylling eller fisk. Du kan faktisk også grille vandmelonen først, hvis du ønsker en mere “røget” smag.

How to: Del din vandmelon på midten. Derved når du ind til det bredeste sted. Skær så en skive på ca. 2 cm i tykkelsen, og lig den på 2 stykker køkkenrulle, 5-10 min, for at absorbere noget af væsken. Jeg har her brugt en økologisk vandmelon, og kernerne var så små, at jeg lod dem sidde. Del så skiven i pizza slices; læg dem med små mellemrum, på et fad, så er den klar til topping. Jeg smuldrede lidt feta, strøede lidt græskarkerner, honningristede solsikkekerner og granatæblekerner over, inden jeg dryppede lidt olivenolie og kværnede salt/peber henover til sidst.

Mulighederne er så mange med denne vandmelons pizza! Brug serrano skinke, chorizo, frisk basilikum, eller soltørrede tomater og oliven; alt efter dit humør. Vandmelonen vil bringe friskheden til det hele, som er perfekt til dit grillede stykke kød, majskolbe og sommeraften!

Kun fantasien sætter grænser, og den er så hyggelig at dele!

XOXO

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *