IMG_8622

Jeg har juicet endnu en frisk, gul tøs – perfekt som supplement til din daglige kost. Og som jeg har skrevet før, så juicer jeg altid dobbelt, så jeg sparer tiden (og rengøringen). Flere har spurgt om, hvilken juicer jeg bruger, og jeg bruger en fra Philips, privat, som leverer samme kvalitet som en slowjuicer, der presser saften uden friktion, men også til dyrere penge. Dog kan juicen, fra min friktionsjuicer fra Philips, ikke holde lige så længe på køl, da den bliver iltet mere i saftprocessen, det skal man blot have med i overvejelserne. Max 1 døgn med denne, hvor slowjuice er 3 døgn. Philips er mere end fin til privat brug, og tager kun 2 min at rengøre, er budgetvenlig, hvorfor jeg anbefaler den. Så orker du altid at juice!

Nu til juicen:

1 æble (stort)

2 gulerødder (store)

1 skive ananas (ca. 2 cm)

ingefær (2-3 cm)

4 pastinakker (mellem størrelse)

Hæld juicen over isterninger i et glas – og nyd!

Hav en fantastisk dag – fuld af god energi!

XOXO

Indlægget er ikke sponsoreret.

IMG_8623

6 tanker om “Mama Brown’s Yellow Juice #1”

  1. Hvad opbarer du juicen i, hhv. i køleskab og når du tager den med? Jeg har tænkt på at bruge mit termokrus, da det lukker tæt, men er i tvivl om, om stålet indvendigt kan gå i forbindelse med juicen og give en grim smag?

  2. Vi har én… men det er godt nok sjældent, at vi får den brugt. Den her du viser lyder ellers godt nok lækker – jeg må hellere lige få taget mig sammen til at få godt gang i den..

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *